Actualitate

FC Autobergamo este câștigătoare Cupei României la futsal

todaymartie 21, 2023 48

Background
share close

Sala Sporturilor din Deva a fost azi, gazda finalei Cupa României la futsal. După șapte ani de așteptări, în vitrina clubului  FC Autobergamo revine la Deva, mult râvnita cupă care consacră calitatea sportului practicat de echipa condusă de Ricardo Camara Sobral.

Meciul FC Autobergamo – United Galați, a fost unul energic și s-a încheiat cu un scor strâns de 6-5 care a arătat exact intensitatea acestei finale disputate în fața unui public numeros care a umplut Sala Sportului din Deva.

Felicitări, FC Autobergamo Deva!
Felicitări președintelui Dorin Popa și antrenorului Ricardo Camara Sobral „Cacau”!
Felicitări portarilor Andrei Dinicuță și Roberto Voin, jucătorilor de câmp Cristian Matei, Florin Matei, Sergiu Gavrilă, Anjos da Silva, Leonardo Moura, Bernardo dos Santos, Iulian Cojocaru, Denis Boldor, Paul Hordea, Gabriel Budai, Adrian Sandu, Sebastian Bârsan și Radu Tameș și maseurului Marius Brădean!
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Elevi consumatori de droguri

Cel mai consumat printre elevi este canabisul. În urma unei anchete recente, peste 20 de tineri, unii şi de 17 ani, sunt acuzaţi de trafic de droguri. Zeci de poliţişti au descins la 23 de adrese din Bucureşti, în cel mai mare dosar de trafic de droguri. Suspecţii sunt elevi şi studenţi. Conform anchetatorilor, tinerii s-au specializat în trafic cu substanţe periculoase. Un gram de cocaină era comercializat cu 100 […]

todaymartie 21, 2023 121

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%