Actualitate

Femeie atacată cu un cuțit, în mod violent de un bărbat

todayaprilie 3, 2023 705

Background
share close

În această dimineață o femeie de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost tăiată cu un cuțit,  la mână și la picior de către un bărbat care a fost identificat de către polițiștii din Petroșani. Acțiunea nefericită s-a întâmplat într-un bar din Petroșani, unde un bărbat de 21 de ani a lovit-o pe femeie.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bar din localitate o femeie în vârstă de 30 de ani ar fi fost lovită cu un obiect tăietor în mână și în picior. În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit că cel bănuit de comiterea faptei ar fi un tânăr vârstă de 21 de ani, din Petroșani, care se află în custodia polițiștilor, aceștia urmând să stabilească circumstanțele și cauzele care au determinat comiterea acestei fapte. Femeia în vârstă de 30 de ani a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate,” se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Olimpiada de Chimie, etapa naţională se va desfășura la Deva

În perioada 2- 7 aprilie 2023, municipiul Deva, este gazda celei de-a LVI-a ediții a Olimpiadei naționale de Chimie. În această seară, Teatrul de Artă din Deva a devenit neîncăpător; elevi pasionați de chimie și profesorii lor coordonatori s-au reunit la debutul olimpiadei de chimie, etapa națională. În acest an, Deva este organizatoarea ediției cu numărul 56. Spectacolul organizat la Teatrul de Artă din Deva a debutat cu un concert […]

todayaprilie 2, 2023 528

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%