Diverse

Femeie din Călan este dată dispărută. Ultima informație e că s-ar afla în Geoagiu Băi

todayaugust 24, 2023 616 4

Background
share close

La data de 23 august 2023, în jurul orei 16:50, la sediul Poliției Orașului Călan s-a prezentat o femeie din orașul Călan care a sesizat faptul că mama sa, OPRIȘOR DORINA-ROZALIA, în vârstă de 74 de ani, din Călan, a plecat de acasă în data de 20 august 2023 și nu a mai revenit.

Din discuțiile purtate cu reclamanta, polițiștii au stabilit că mama acesteia ar fi plecat voluntar de acasă în jurul orei 12:00, menționând faptul că se deplasează în stațiunea Geoagiu „la băile termale”, nespecificând cu cine ori cu ce mijloc de transport.

În seara aceleași zile, femeia i-a comunicat telefonic unei nepoate că se află la băile termale din stațiunea Geoagiu, de unde va reveni în 2-3 zile și să nu își facă griji dacă nu mai răspunde la telefon, întrucât și-a uitat încărcătorul telefonului mobil acasă.

Până în prezent, persoana în cauză nu a mai răspuns la telefon nepoatei și fiicei sale și nici nu a revenit la domiciliu.

Femeia prezintă următoarele semnalmente: 1, 68 m. înălțime, 75 kg., păr alb scurt, ochi căprui, ten deschis, prezintă o aluniță la nivelul pometelui drept, forma feței ovală (nu se cunoaște cum era îmbrăcată, la momentul plecării voluntare).

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării femeii, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unic de urgență 112.

Sursă: IPJ Hunedoara

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lungmetrajul ,,Dragoste pe muchie de cuțit” va rula în avanpremieră la Deva, în 23 septembrie 2023

Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” și Deva360 (Asociația pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune), în colaborare cu Casa de Producție PAPA PICTURES, organizează în data de 23 septembrie 2023, de la orele 19:30, în Piața Unirii din Municipiul Deva într-un spațiu special amenajat, avanpremiera lungmetrajului Dragoste pe muchie de cuțit. Filmul este turnat aproape integral în Deva. La filmări au participat multe persoane din comunitate cu roluri […]

todayaugust 24, 2023 80

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%