Actualitate

Ferma de ovine din Romos – gazda unei întruniri de lucru importante pentru mediul de afaceri hunedorean

todaymartie 14, 2023 210

Background
share close
Comuna Romos a primit azi, vizita prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian care a participat la întâlnirea de lucru desfășurată la cea ferma de ovine din localitate.
În cadrul reuniunii organizate azi au mai participat  ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea și omologul său din Regatul Hașemit al Iordaniei, Khaled Hneifat, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, primarul comunei Romos, Mihaela Csatlos-Koncz, reprezentanți ai instituțiilor publice hunedorene cu expertiză în domeniul agriculturii și mai mulți fermieri hunedoreni și din țară.
„Cred că este foarte important ca mediul de afaceri hunedorean din domeniul agricol să fie stimulat și expus oportunităților de dezvoltare de pe piețele externe, iar vânzarea produselor hunedorene autohtone în alte țări reprezintă o modalitate pentru a realiza acest deziderat.
România este un agent furnizor important de ovine și grâu pentru Iordania și consider că schimburile comerciale trebuie ridicate la un nivel cât mai înalt. Un bun exemplu de urmat, care ne aduce cinste și de care suntem mândri, este reprezentat de hunedoreanul Dumitru Andreșoi, cel mai mare crescător de ovine din țara noastră, prezent la această întâlnire bilaterală deosebit de importantă.” – a declarat prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.
Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Rupt de beat la raliu pentru a scăpa de poliție – Bărbat din Turdaș prins într-o grădină

Un bărbat din Turdaș de 33 de ani a fost prins în trafic, conducând sub influența băturilor alcoolice.  Inițial, aflat la Balșa nu a oprit la semnalul poliției, aceștia fiind nevoiți să pornească în urmărirea autoturismului. Într-o grădină din Almașu Mic de Munte, oamenii legii l-au prins pe șoferul fugar. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, au înțeles de ce fugise omul, aparatul indica valoarea de 1,29 mg/l, […]

todaymartie 14, 2023 1655 2 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%