Actualitate

Fermieri din județul Hunedoara, la târgul INDAGRA

todayoctombrie 26, 2022 113

Background
share close
Însoțiți de deputatul PNL Vetuța Stănescu, precum și de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, mai mulți fermieri din județ au fost prezenți în această dimineață la deschiderea INDAGRA, cel mai important târg agricol din România.
Organizat la Romexpo, târgul reunește sute de expozanți din domeniul agricol, viticol, horticol şi zootehnic.
”Este de datoria noastră, a oamenilor politici, să sprijinim fermierii, pe marii și pe micii producători agricoli, să gândim și să aplicăm politici de susținere și încurajare a acestui important sector, care constituie fundamentul dezvoltării rurale sustenabile”, a precizat cu această ocazie deputatul PNL de Hunedoara Vetuța Stănescu.
De asemenea, prefectul județului a subliniat că schimbul de experiențe este una dintre cele mai importante puncte în ceea ce înseamnă dezvoltarea fermelor.
”Cunosc foarte bine problemele și modul în care funcționează domeniul agricol, am fost și voi fi în continuare un susținător al fermierilor, motiv pentru care fac parte și din comisia pentru agricultura a Partidului Național Liberal. Împreună putem promova și mai intens tot ce înseamnă agricultura și dezvoltarea acestui domeniu. Mă bucur că fermierii din județul nostru sunt interesați să participe la astfel de evenimente întrucât schimbul de experiențe este una dintre cele mai importante puncte în ceea ce înseamnă dezvoltarea fermelor”, a declarat prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.
Târgul INDAGRA rămâne deschis până în data de 30 octombrie.
Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Socoteala de pe contract nu bate cu cea de pe teren

  La nivelul municipiului Orăștie, primăria prin edilul său, Ovidiu Laurențiu Bălan atenționează noul operator de deșeuri asupra necesității ridicării deșeurilor de pe raza localității. Datorită schimbărilor apărute la nivelul Zonei 3 Centru, de care aparține și municipiul Orăștie , în ceea ce privește trecerea de la Brai Cata către Supercom, s-au înregistrat întârzieri în planul de colectare a deșeurilor.   Asupra gestionării planului de colectare, primarul Ovidiu Laurențiu Bălan manifestă […]

todayoctombrie 26, 2022 73

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%