Actualitate

Festivalul Antic „Aqua Sacra Germisara” a început

todayiulie 1, 2023 91

Background
share close

Festivalul Antic „Aqua Sacra Germisara” și-a deschis porțile în parcul de lângă termele romane. Cei care doresc o întâlnire cu istoria au posibilitatea să fie martori ai evenimentului organizat de Primăria și Consiliul Local Orașului Geoagiu.

În perioada 1- 2 iulie se pot vedea reconstituirea unei bătălii între daci și romani, concursuri precum tir cu arcul, aruncarea suliței, ștafeta pâini și ateliere meșteșugărești. Parteneri sunt Consiliul Județean Hunedoara, Asociația Terra Dacica Aeterna, Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu, Direcția De Administrare Monumente Și Promovare Turistică Hunedoara, Parohia Ortodoxă Română Geoagiu Băi.

Două zile de întâlnire cu istoria sub îndemnul să-i cunoaștem pe străbunii noștri Daco-Romani.

 

 

 

 

Galerie foto:

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Transilvania Undiscovered- la Ardeu ești invitat să începi călătoria prin Ardeal

Seară de vineri la final de iunie, începută cu inaugurarea resortului turistic Transilvania Undiscovered. Spui "resort" și așteptările te poartă cu gândul spre vacanțele desprinse din revistele cu imagini care fură ochiul.   "Cu nimic mai prejos" este locul descoperit de oricine caută liniștea din poarta Raiului. Aseară, la Ardeu comuna Balşa, a fost oficial deschis resortul turistici Transilvania Undiscovered, alcătuit din căsuțe de lemn și butoaie amenajate să găzduiască […]

todayiulie 1, 2023 602 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%