Actualitate

Festivalul Concurs „Tudorică Munteanu” a ajuns la a XX-a ediție. Marți, 10 octombrie este termenul limită de depunere a cererilor pentru participare la concurs

todayoctombrie 6, 2023 159 1

Background
share close

Marți, 10 octombrie este termenul limită de depunere a dosarului de înscriere pentru concursul tinerilor interpreți „Tudorică Munteanu”. Fișele de participare și partiturile cântecelor cu acompaniament ale concurenților pot fi depuse către Primărie, prin fax, la numărul de telefon 0254-242-560 sau pe e-mail , către [email protected] .

Sub patronajul primăriei și a Consiliului Local al municipiului Orăștie, Casa de Cultură Orăștie va organiza pe 12 octombrie cea de –a XX –a ediție a Festivalului Concurs al tinerilor interpreți , instrumentiști și soliști vocali de muzică populară „ Tudorică Munteanu”. Evenimentul organizat la sala de conferințe ASTRA din Orăștie, se adresează tinerelor talente din zona municipiului nostru și din localitățile județului Hunedoara.

Prin acest concurs, Casa de Cultură din Orăștie  își propune descoperirea de noi talente , promovarea valorilor autentice ale folclorului nostru muzical și înscrierea acestui eveniment cultural-artistic în circuitul național cultural.

 

Regulament Concurs Tudorica Munteanu 12.10.2023

FISA DE PARTICIPARE 2023, ed. XX

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fugarii sunt „prioritate zero” pentru Ministrul Justiției, Alina Gorghiu

Ministerul Justiţiei are ca "prioritate zero" pe agendă tema fugarilor, a afirmat, vineri, ministrul Alina Gorghiu, care a informat că peste 600 de persoane care se sustrăgeau executării pedepselor au fost aduse de autorităţi înapoi în România în acest an. "Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor. De asemenea, un semnal bun venit din partea Guvernului este faptul ca această temă este de interes şi pentru Guvernul […]

todayoctombrie 6, 2023 40

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%