Diverse

Festivalul Concurs „Tudorică Munteanu” s-a încheiat. Talentul tinerilor a fost apreciat

todayoctombrie 12, 2023 234 1

Background
share close

În această după amiază,  Sala Astra din Orăștie a găzduit cea de a XX-a ediție a Festivalului Concurs Județean „TUDORICĂ MUNTEANU „.

Locul I la categoria soliști vocali, 14- 18 ani, a fost obținută de Râpă Maria Nicoleta de 14 ani  urmată de Mussolini Ariana, locul 2 și Jitaru Anastasia, locul 3.

Locul I la categoria soliști instrumentali a fost obținut de către Bulai Bogdan Valentin, la taragot, Zselnyan David, la acordeon, locul II și Rădoane Mario, la saxofon, locul III. Au fost și două mențiuni.

 

Categoria 9-13 ani, soliști vocali a fost câștigată de Lădaru Andrei, urmat pe locul II, Răzvan Ionașc și Dinis Daria, locul III. Au fost și două mențiuni obținute de Balosin Ianis și Moța Maria.

În concurs s-au prezentat 3 instrumentiști la categoria 9-13 ani care la final, s-au clasificat astfel: locul I, Tivadar Raul, locul II, Trache Ilie, și locul III, Rusu Mihai.

Premiul Radio Color a rămas în Orăștie și a fost adjudecat de Lădaru Andrei.

 

Galerie foto:

 

Cosmina Prața

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

Spectacol pentru copii – „Magie în baloane de săpun” la Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită duminică, 19 noiembrie, ora 11:00, la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”, unde, Minunații lui Verdini prezintă spectacolul pentru copii „Magie în baloane de săpun” . Îi veți cunoaște pe Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela și Titi Coloriti! Avem și invitați mega-ultra-super-speciali: Magicianul Verdini și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață […]

todayoctombrie 11, 2023 13

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%