Actualitate

Festivalul de Folclor al Românilor de Pretutindeni- două zile de sărbătoare în centrul stațiunii Geoagiu Băi

todayaugust 14, 2023 150 1

Background
share close

Două zile de sărbătoare au fost pregătite pentru turiștii și localnicii din Geoagiu, acolo unde, azi și  mâine vor avea loc „Zilele orașului”. Cea mai așteptată festivitate a anului este Festivalul de Folclor al Românilor de Pretutindeni, care este organizat în apropierea zilei de praznic, în mod tradițional celebrat de români. Cei prezenți se vor putea bucura de spectacole în cadrul cărora vor evolua mai mulți artiști cunoscuți.

Cap de afiș azi sunt Mihaela Oprea, Roxana Olșanski, Adnana și Florin Mureșan, iar mâine, specacolul  va fi susținut de Geanina Vlad, Iulia Nechita, Florentina Bârlea, Bogdan Mogoaia, Mădălina Bogdan, Raluca Igna, Marinela Stroia, Bianca Pascu, Gheorghe Lăscoiu, Ioana Jurj, Mihai Fegher, Eva Vlad, Nicu Drăgan, Răzvan Năstăsescu, Cristian Fodor, Adina Hada și Miruna, Veta Biriș și Lele Crăciunescu.

 

Festivalul este organizat de Primăria și Consiliului Local al orașului Geoagiu, Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a județului (DGAMPT) Hunedoara, în colaborare cu Asociația „Sara Maria Vest și se desfășura în parcarea din centrul stațiunii Geoagiu – Băi.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

Costești 19-20 august: întâlnire cu istoria la Frăția Lupilor

  O întâlnire cu istoria la Frăția Lupilor promite Primăria și Consiliul Local al comunei Orăștioara de Sus, prin organizarea ediției cu numărul 54 al evenimentului găzduit la Costești. În datele de 19 și 20 august 2023, cei care vor merge la Frăția Lupilor, vor fi întâmpinați cu o paradă a asociațiilor. La această ediției, nu vor lipsi luptele de gladiatori, asediul cetății,  demonstrații de echitație și bineînțeles, atelierele meșteșugărești. […]

todayaugust 10, 2023 99 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%