Actualitate

Fetiță de 5 ani, prăbușită de la etajul 4!

todayiulie 26, 2022 457

Background
share close

O copilă de numai 5 ani din Hunedoara s-a prăbușit în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia. Era în casă doar cu sora ei, cu doi ani mai mică, când s-a produs nenorocirea.

Poliţiştii spun că mama fetițelor era plecată la cumpărături și le-a lăsat singure în casă. Copila de 5 ani ar fi a încercat să închidă un geam, dar s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 4. În cădere s-a lovit de o antenă de televiziune fixată la un etaj inferior și de o copertină montată exteriorul blocului, la etajul 1, iar apoi s-a prăbușit în zona verde, în spatele blocului.
”În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

80 de milioane de euro pentru secțiile de terapie intensivă nou-născuți

Ministerul Sănătății a publicat Ghidul beneficiarului pentru Componenta 12 – Sănătate, Investiția 2. Dezvoltarea infrastructurii spitalicești publice, Investiția specifică I2.3. Secții de terapie intensivă pentru nou-născuți. În Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) sunt prevăzute peste 80.000.000 de Euro pentru investiții destinate secțiilor de terapie intensivă pentru nou-născuți și pentru transport pre-spitalicesc neonatal. Din cele 80 de milioane de euro, 37.820.000 de euro sunt prevăzute pentru proiecte care vizează […]

todayiulie 26, 2022 11

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%