Actualitate

Fetiță dispărută, găsită în timp scurt de polițiștii din Simeria

todayoctombrie 18, 2022 23

Background
share close

Ieri seară, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la plecarea voluntară de acasă a unei minore de 9 ani dintr-un sat aparținător orașului Simeria. Ca urmare polițiștii s-au organizat în  mai multe patrule pentru găsirea minorei.

Operațiunile de căutare a acesteia au fost de scurtă durată , ea fiind găsită de un polițist aFormațiunii de Investigații Criminale Simeria, la aproximativ 300 m de domiciliu, pe un câmp. În momentul identificării, fetița nu prezenta urme de violență fizică și era desculță.  Ea a fost reîncredințată familiei, iar cazul a intrat în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, urmând ca reprezentanții acestei instituții să dispună măsuri, conform competențelor.

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se caută rezerviști voluntari

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) caută rezerviști voluntari pentru județul Hunedoara, de la ofițeri la soldați, iar campania de recrutare începe în data de 24 octombrie și se încheie 11 noiembrie. Vorbim despre persoane care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar în Armata României, pe locurile rămase neîncadrate în acest an. Potrivit unui comunicat al MApN transmis vineri, au rămas disponibile 417 de locuri de […]

todayoctombrie 17, 2022 44

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%