Actualitate

„FII RESPONSABILĂ DE SĂNĂTATEA TA”

todayaprilie 12, 2023 32

Background
share close

Peste 4.000 de femei din județul nostru de a beneficia de mamografii gratuite pot beneficia de mamografii gratuite. De curând a fost încheiat un protocol între Consiliul Județean Hunedoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, care oferă posibilitatea efectuării în mod gratuit a mamografiei, examen important pentru depistarea cazurilor de cancer la sân.

Investigațiile medicale se vor face la Spitalul CFR din Simeria, începând cu luna mai. Grupul țintă este constituit din  hunedorencele cu vârste cuprinse între 50 și 69 de ani.

Pacientele depistate cu cancer mamar sau cu suspiciune de cancer mamar vor fi, ulterior, tratate de către medici din Timișoara și Cluj-Napoca.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cartușe de vânătoare, în podul unui imobil din satul Căstau

În timp ce efectua unele lucrări la acoperișul unei case, un bărbat a găsit 2 cutii de cartușe de vânătoare. A sesizat la 112 , descoperirea acestora. Primele informații au venit din partea ISU Hunedoara, care avea în teren pompieri ai Detașamentului din Deva. „După identificarea muniției de către pirotehniștii ISU Hunedoara s-a constatat ca aceasta este de proveniență recentă ( 50 cartuse arma de vanatoare). Astfel, conform atribuțiilor legale, cazul […]

todayaprilie 11, 2023 159

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%