Politică

Filiala PNL Hunedoara joacă tare la nivel național!

todayoctombrie 10, 2023 176 1

Background
share close

Începând de astăzi, Heiuș Lucian este vicepreședinte al Curții de Conturi, un mandat acordat pentru o perioadă de 9 ani, conform legii.

Lucian Heiuș este un nume pe care l-am auzit des în ultimul timp, nu numai pe plan local, ci și pe plan național. Și asta pe bună dreptate. Este unul dintre cei mai buni specialiști ai Partidului Național Liberal, un adevărat profesionist, o persoană cu o carieră impresionantă. În aceste vremuri în care toată ziua vedem la televizor politicieni cu fel și fel de probleme, Lucian Heiuș are un parcurs politic, administrativ și instituțional impecabil, fără pată, reușind să facă performanță în toate domeniile în care a activat.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă faptul că președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, și Lucian Heiuș formează o echipă indestructibilă, colaborând și susținându-se reciproc. Prin numirea lui Lucian Heiuș în postul de vicepreședinte al Curții de Conturi, Președintele PNL filiala Hunedoara a bifat una din țintele propuse pentru organizația pe care o conduce.

Lucian Heiuș a primit ieri vot unanim în Biroul Politic Național al PNL, iar acum votul în Parlamentul României pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi.

Această numire este o victorie la nivel național atât a Filialei PNL Hunedoara, cât și a deputatului Vetuța Stănescu, care a obținut sprijinul întregului partid. Președintele PNL filiala Hunedoara își continua astfel seria de succese, după ce a rezolvat o serie de probleme importante ale județului și a contribuit la atragerea de importante sume de bani pentru proiectele implementate de primarii din județ.

Politica hunedoreană se schimbă, iar Partidul Național Liberal dovedește că se adaptează cel mai ușor noilor vremuri.

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Stare tehnică a construcțiilor hidrotehnice din județul Hunedoara pe masa ședinței de azi, la Prefectură

Astăzi, la sediul Prefecturii, Călin Petru Marian  s-a întâlnit cu specialiștii Administrației Naționale Apele Române și ai Administrațiilor Bazinale de Apă Mureș, Jiu și Crișuri. În această perioadă se efectuează verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice din județul Hunedoara, cu rol de apărare împotriva inundațiilor. La întâlnire au participat și cei doi subprefecți, Lorincz Szell și Constantin Fulga. În Bazinul Hidrografic Jiu aferent județului Hunedoara au fost verificate […]

todayoctombrie 10, 2023 22

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%