Actualitate

Forțe noi pentru pompierii militari hunedoreni: 44 de subofițeri și 9 tineri soldați au depus  jurământul

todayianuarie 16, 2023 29

Background
share close

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara 44 de subofițeri și 9 tineri soldați gradați profesioniști au depus  jurământul de credință față de țară.

Jur credință patriei mele, România.
Jur să-mi apăr țara, chiar cu prețul vieții.
Jur să respect constituția, legile țării și regulamentele militare.
Așa să-mi ajute Dumnezeu!

La acest eveniment au luat parte prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, precum și șefii principalelor instituții cu care se cooperează la nivel județean.

De astăzi, viața voastră s-a schimbat. De astăzi, vă aflați în serviciul cetățeanului, al comunității și vă obligați să cunoașteți temeinic și să aplicați întocmai regulamentele militare.
Semenii voștri se bazează de acum și pe voi în cazul situațiilor de urgență, de aceea va trebui să depuneți eforturi pentru a evolua din punct de vedere profesional și mai ales să dați dovadă de implicare și seriozitate în tot ceea ce faceți.
Meseria de salvator nu este una ușoară, însă atunci când știți că oamenii se bazează pe ajutorul vostru, pe promptitudinea și profesionalismul cu care veți interveni, veți reuși cu siguranță să depășiți orice bariere și să înfruntați cele mai dificile situații, alături de colegii voștri.” le-a transmis comandantul ISU Hunedoara, lt.col. Nasta Alin, colegilor nou încadrați.

De asemenea, domnul Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara, prezent la ceremonie, le-a urat succes salvatorilor hunedoreni nou intrați în rândurile pompierilor militari:

Succesul vostru înseamnă salvarea vieții și bunurilor semenilor noștri aflați în momente dificile. În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru situații de Urgență vă pot spune că pompierii militari, din rândurile cărora faceți de-acum parte, și-au dus la bun sfârșit, cu profesionalism, dedicare și curaj, fiecare misiune, indiferent de gradul de complexitate al acesteia.”

 

La finalul ceremoniei, comanda unității i-a felicitat pe noii pompieri pentru că au ales să facă parte din marea familie a salvatorilor și le-a urat să aibă parte de o carieră militară cu multe reușite și satisfacții.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

UN MILION amendă judiciară pentru ADI Deșeuri. Procedură de achiziție publică declarată NULĂ de instanță!

”Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioși parteneri ai județului nostru. (...) Intrăm într-o nouă etapă care va însemna asigurarea unui serviciu profesionist de salubrizare și aici în centrul județului Hunedoara", spunea în 22 octombrie 2022 președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, în momentul în care Supercom era adusă să înlocuiască Brai Cata în Zona 3 Centru. Numai că această ”încredere” […]

todayianuarie 14, 2023 1353 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%