Actualitate

Fuga este sănătoasă, totuși nu te scapă de dosar penal

todaydecembrie 12, 2022 502

Background
share close

 

Un tânăr de 25 de ani s-a ales, sâmbătă, cu un dosar penal, după ce polițiștii din cadrul Poliției Simeria au descoperit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tânărul a fost descoperit deoarece în timp ce conducea pentru a evita întâlnirea cu echipajul de poliție, a virat brusc şi a oprit pe un teren viran, abandonând autoturismul şi fugind într-un lan de porumb.  Totul s-a petrecut pe DC 50, din direcția Petreni- Băcia .

În urma somațiilor efectuate de către polițiști, conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani şi pasagerul aflat în maşină s-au oprit, fiind identificați şi conduși la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Pentru că s-a stabilit că nu deținea permis de conducere, acestuia i s-a întocmit dosar penal.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Într-o parcare din Deva, arestat pentru țigări de contrabandă

La sfârșitul săptămânii, a fost reținut un bărbat de 52 de ani, din judeţul Alba. Acesta deţinea în interiorul unui autoturism 11.809 țigarete de diferite mărci, provenite din contrabandă, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. Operațiunea a fost desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Hunedoara. Aceștia au efectuat o acţiune vizând prevenirea și combaterea fenomenului de contrabandă cu produse accizabile, […]

todaydecembrie 12, 2022 318 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%