Actualitate

Fugarii sunt „prioritate zero” pentru Ministrul Justiției, Alina Gorghiu

todayoctombrie 6, 2023 43

Background
share close

Ministerul Justiţiei are ca „prioritate zero” pe agendă tema fugarilor, a afirmat, vineri, ministrul Alina Gorghiu, care a informat că peste 600 de persoane care se sustrăgeau executării pedepselor au fost aduse de autorităţi înapoi în România în acest an.

„Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor. De asemenea, un semnal bun venit din partea Guvernului este faptul ca această temă este de interes şi pentru Guvernul României, pentru că doar împreună putem să facem ca numărul fugarilor din România să se diminueze. De la începutul anului şi până acum, sunt mai bine de 600 de fugari pe care statul român, prin autorităţile sale, a reuşit să îi aducă înapoi în România, să execute pedeapsa în penitenciarele româneşti. Societatea românească merită o Justiţie care să meargă până la capăt”, a susţinut Gorghiu, într-un mesaj transmis vineri.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut joi, în şedinţa de Guvern, ministrului Justiţiei un raport privind situaţia tuturor cetăţenilor români care au condamnări definitive şi au fugit din ţară ca să se sustragă de la executarea pedepsei.

„Vreau să îi cer doamnei ministru al Justiţiei un raport privind situaţia tuturor cetăţenilor români care au condamnări definitive şi au fugit din ţară ca să se sustragă de la executarea pedepsei. Vreau să văd care sunt toate demersurile întreprinse de statul român în această privinţă”, a afirmat Ciolacu.

 

 

 

Sursă: AGERPRES

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Încă un pas important bifat de Uzina Mecanică Orăștie în colaborarea cu cel mai mare producător de vagoane!

Uzina Mecanică Orăștie face pași importanți înainte și își diversifică activitatea. Totul în favoarea societății și, mai ales, a angajaților de aici, grație unui management implicat. Astfel, recent au fost obținute toate certificările necesare pentru a avea dreptul de a produce piese pentru industria feroviară. Aceste certificări sunt: ISO 9001:2015, ISO 3834-2:2021 și EN15085-2:2020 – fabricația vehiculelor de cale ferată și a componentelor acestora. Obținerea acestor certificări, care se acordă […]

todayoctombrie 5, 2023 1409

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%