Actualitate

Fumatul în locuri nepermise cauza unui incendiu în zona gării din Petroșani

todayiulie 21, 2023 25

Background
share close

În ciuda restricțiilor legislative legate de incendiile de vegetație, astăzi, în urmă cu puțin timp, pompierii petroșăneni au intervenit pentru stingerea unui incendiu. Incidentul a avut loc zona gării din Petroșani, cu pericol de extindere la un tren cu 17 vagoane încărcate cu motorină. Pentru a fi evitată tragedia, trenul care trebuia să ajungă în stație a fost oprit la o distanță de siguranță. ISU Hunedoara informează că incendiul ar fi fost provocat de fumat în loc nepermis.

 

„În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Petroșani s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit în zona gării din municipiul Petroșani.

La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că, arderea necontrolată se manifesta în apropierea unui tren cu 17 vagoane cisternă încărcate cu motorină.

Din cauza pericolului, trenul care trebuia să ajungă în stație a fost oprit la o distanță de siguranță.

Pompierii au acționat cu promptitudine și incendiul a fost stins, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Cauza probabilă de producere a incendiul a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise.”

 

Galerie foto:

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Jumătate din țară sub cod portocaliu: vreme severă și instabilă, inclusiv în Hunedoara

Adminstrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată pentru mare parte a țării. Intervalul va incepe la ora 18:00 și va fi valabil până mâine dimineață la ora 6:00. Fenomenele vizate sunt intensificări ale vântului (rafale de 70…90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și averse torențiale în intervale scurte de timp, de […]

todayiulie 21, 2023 136 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%