Actualitate

Furnizarea apei este sistată azi, la Orăștie pe strada Erou Ovidiu Muntean, din cauza unei avarii

todaydecembrie 4, 2023 42

Background
share close
Furnizarea apei este sistată azi, la Orăștie pe strada Erou Ovidiu Muntean. Cauza anunțată de Activitatea Goscom este o avarie care impune sistarea furnizării apei pentru a fi remediată situația.
Astăzi 4 decembrie 2023 în urma unei avarii produse la rețeaua de alimentare cu apă se sistează furnizarea apei în municipiul Orăștie pe strada Erou Ovidiu Muntean între orele 10:30 și 14:00.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

România a aflat cu cine joacă la Euro2024

O parte din echipele cu care joacă România au fost stabilite. În prima urnă valorică au fost Germania, Portugalia, Belgia, Anglia, Franta, Spania. Ne-am găsit în urna a II-a valorică cu Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, Austria. Până în acest moment, la turneul final s-au calificat 21 de țări, țara gazdă, Germania, și încă 20 echipe din preliminarii. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite după play-off-urile din Nations League, programate în […]

todaydecembrie 2, 2023 55 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%