Politică

Gabriela Firea a demisionat din Guvern

todayiulie 14, 2023 44

Background
share close

Gabriela Firea a demisionat astăzi din funcția de Ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Actul său survine după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca urmare a scandalului „azilelor groazei”. Demisia Gabrielei Firea esrte cea de-a doua, după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi.
„Plec pentru ca premierul să poată lucra în liniște proiectele economice și sociale bune pentru români, la fel miniștrii PSD și PNL, să-și poată prezenta munca. În această atmosferă de război total față de mine, ca membru al Guvernului, nu se poate continua o activitate normală”, a scris Gabriela Firea, într-un mesaj pe Facebook, în care anunță că se suspendă și din funcțiile deținute în PSD.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

DSP Hunedoara: vine cu recomandări pentru a evita efectele negative ale caniculei

În România, vremea este caracterizată ca fiind caniculară atunci când temperaturile maxime ating sau depășesc 35 °C în cursul zilei și un indice de un disconfort termic ridicat , indicele de temperatura – umezeala (ITU) va atinge și chiar va depăși ușor gradul critic de 80 unități. Pentru a preveni efectele negative ale caniculei asupra sănătății umane, Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara recomandă populației să asculte sfaturile medicilor și să evite, pe […]

todayiulie 14, 2023 28

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%