Actualitate

#GenerațiaAltfel liberală reunită la Straja la Școala Politică „Avram Iancu”

todaymartie 5, 2023 49

Background
share close

 

 

 

Sfârșit de săptămână plin pentru #GenerațiaAltfel a tinerilor liberali. Aproximativ 200 de tineri din tată țara s-au întâlnit la Straja în cadrul Școlii Politice Naționale „Avram Iancu”, organizată de TNL Filiala Hunedoara.

La cea de-a a treia ediție în Valea Jiului, organizată între 3-5 martie, tinerii au participat la o serie de  workshop-uri și alte activități politice. Alături de cei tineri au răspuns afirmativ invitației de a participa la acest eveniment, reprezentanți de seamă ai PNL. Printre aceștia au fost Alina Gorghiu- Președintele Senatului României, Lucian Heiuș- Președintele ANAF, Florin Roman- Vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul Vetuța Stănescu –președintele PNL Hunedoara și Călin Petru Marian- Prefectul Județului Hunedoara.

Dintre temele dezbătute în workshop-uri s-au evidențiat : implicarea tinerilor în instituțiile publice, necesitatea votului de la 16 ani, bullying-ul între tineri, educația morală și sexuală și egalitatea de șanse- teme din actualitatea tinerilor tratate cu subiect si predicat de către cei prezenți.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Încă o medalie pentru liceul Vlaicu

Echipa liceului Aurel Vlaicu a câștigat Medalia de bronz la Olimpiada de informatică în echipe, desfășurată la Piatra Neamț, în perioada 1-4 martie 2023. Echipa a fost formată din:Todoran Alexandru, Gherasă Rareș, Dînșorean Marius, Rafiliu Florin și coordonată de prof. Popa Daniel. Adriana Chira

todaymartie 4, 2023 128

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%