Actualitate

Geoagiu Băi: punct de lucru temporar al ISU Hunedoara în sprijinul localnicilor și turiștilor

todayiulie 1, 2023 21

Background
share close

„Inspectoratul pentru situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara a operaționalizat, astăzi, în stațiunea Geoagiu Băi, un „Punct de lucru temporar”, pentru perioada sezonului estival, fiind estimată prezența unui număr mare de turiști în stațiunea hunedoreană.
Relocarea unui echipaj de prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenție Geoagiu – Detașamentul Orăștie va asigura asistență medicală, zilnic, între orele 09:00-21:00. ”

Acest început al activității „Punctului de lucru temporar” de la Geoagiu-Băi a fost al doilea eveniment al zilei de astăzi, în binecunoscuta stațiune hunedoreană. Au fost prezenți în Geoagiu-Băi mai multe oficialități locale și județene, printre care prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, inspector-șef al ISU Hunedoara, Alin Nasta și consilierul local PNL al Consiliului Local Geoagiu, Ovidiu Vlad.

Cu acest prilej, salutând deschiderea noului punct de lucru temporar, Călin Petru Marian a declarat următoarele: „în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara am participat astăzi, alături de inspectorul șef al ISU Hunedoara, Alin Nasta, la amplasarea noului punct de lucru temporar din stațiunea Geoagiu Băi. Acest lucru a fost făcut posibil prin relocarea unui echipaj de prim ajutor medical din garda unității de intervenție Geoagiu, acest amplasament venind în ajutorul comunității locale și a numărului mare de turiști care vizitează stațiunea.”

 

Galerie foto:

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%