Actualitate

Geoagiu primește 1 mil. de lei de la guvernul Ciucă

todayoctombrie 26, 2022 132

Background
share close

Consilierul local PNL, Ovidiu Vlad a reclamat de nenumărate ori stadiul lucrărilor din Geoagiu, care au termene depășite de finalizare.

 

Referitor la sumele de bani care se alocă acestui oraș, Ovidiu Vlad a declarat astăzi   că o sumă  importantă de bani a fost alocată pentru Geoagiu, de guvern.

 “Guvernul Ciucă a alocat pentru orașul  Geoagiu,din Fondul de Rezervă Bugetară, suma de 1.050.000 lei. Transmit și pe această cale un nou semnal de alarmă cu privire la faptul că proiectele din Orașul Geoagiu sunt blocate și sper ca acești bani să le deblocheze cât mai repede.”- declară Ovidiu Vlad, consilier local al Geoagiului

Guvernul PNL, condus de Nicolae Ionel Ciucă, a alocat, la solicitarea prefectului Călin Petru Marian, suma de 27,8 milioane lei pentru Unitățile Administrativ Teritoriale din județul Hunedoara.

Sumele sunt alocate din Fondul de Rezervă Bugetară și vor fi folosite de către primăriile din județul Hunedoara pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare și dezvoltare ale autorităților administrației publice locale, cheltuieli care necesită a fi efectuate până la sfârșitul anului 2022.

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tradiții neîntrerupte în zona Balșa

La Balșa se desfășoară Târgul de produse alimentare și nealimentare, unde sunt așteptați câți mai mulți participanți. Președintele TNL Hunedoara, Ovidiu Boldor,  prezent la Balșa,  ne-a declarat: “Tradiționalul Târg de Sf. Dumitru, desfășurat în conuna  Balșa a reunit și în acest an cumpărători și vânzători veniți pentru comerțul cu mărfuri.” Îl felicităm pe primarul Balșei pentru inițiativă și dorința de continuare a tradițiilor! Adriana Chira  

todayoctombrie 26, 2022 541 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%