Actualitate

Grav accident de muncă în stația CFR Deva

todaymai 8, 2023 124 1

Background
share close

Un muncitor şi-a pierdut azi, viaţa în urma unui accident de muncă ce a avut loc în staţia C.F.R. Deva. Acesta se afla pe șantierul de la hala de întreținere şi mentenanță din Stația C.F.R. Deva și efectua manevre de turnare beton la calea de acces spre hala, aflată în construcție.

Brațul utilajului de pompare a betonului s-a desprins din suportul fixat în spatele cabinei autoutilitarei și l-a lovit pe muncitor.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanţei Deva, care i-a acordat muncitorului primul ajutor și l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, unde, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, ancheta urmând a stabili circumstanţele în care a survenit accidentul de muncă.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Reprezentanți C.F.I.C. al M.A.I. Orăștie la Conferința internațională Ordinea publică în Europa, edția a XII-a organizată la Cluj-Napoca

Zilele trecute, în perioada 04-05.05.2023, în localitatea Cluj-Napoca s-au desfășurat lucrările celei de a XII-a ediții a Conferinței internaționale „Ordinea publică în Europa, între tradiție și contemporaneitate”.              Activitate cu tradiție, acțiunea organizată de Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca în parteneriat cu  Academia Română – filiala Cluj-Napoca - Institutul de Istorie „George Barițiu”, a avut ca temă: Tendințe și abordări ale educației adulților […]

todaymai 8, 2023 80

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%