Actualitate

Grav accident la Bănița. O persoană a decedat în urma impactului

todayoctombrie 2, 2023 355 2

Background
share close

Un grav accident a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Bănița.  O persoană a decedat ca urmare a impactului violent.

ISU Hunedoara, prin purtatorul de cuvânt, Lucian Morogan ne-a declarat că „pompierii Detașamentului Petroșani intervin, în acest moment, la un accident rutier produs în localitatea Bănița. Accidentul a fgost cauzat de coliziunea dintre un autoturism și un autocamion, iar o persoană a decedat. Pentru operațiunea de descarcerare, un echipaj de la Detașamentul Deva se deplasează la fața locului, cu o autospecială de tip „Descarcerare Grea”. Intervenția pompierilor este în desfășurare. Vom reveni cu detalii.”

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, la începutul anului universitar 2023/2024

Astăzi, 2 octombrie, în cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, instituție de formare continuă non-universitară din cadrul M.A.I., s-a desfășurat activitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024. Acțiunea a debutat cu o trecere în revistă a evenimentelor care au marcat anul de învățământ anterior, precum și un bilanț al activităților didactice desfășurate. Pentru anul de învățământ 2022-2023, la nivelul Centrului de Formare Inițială și Continuă al […]

todayoctombrie 2, 2023 313 1 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%