Actualitate

Grav accident pe DN68! Au rezultat trei victime

todayianuarie 27, 2023 1772

Background
share close

Grav accident pe DN68, în localitatea Hațeg, s-a soldat în această seară. Au rezultat trei victime, dintre care una dintre ele este în stare critică.  Intervenția la locul accidentului a fost asigurată de pompierii din Bretea și Totești.

La fața locului au folosit o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

ISU Hunedoara informează că:

În urma evenimentului în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat trei victime.

Două dintre acestea nu au necesitat îngrijiri medicale, însă a treia persoană a fost găsită de către echipajele de intervenție în stare critică, fiind preluată de către echipajul SAJ sosit în sprijin.

Pompierii au balizat zona și au asigurat măsurile pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu în astfel de situații.

Traficul este blocat pe ambele sensuri între localitățile Hațeg și Totești”, a informat la ora emiterii comunicatului de presă,  Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un bărbat de 55 de ani a rămas prins sub acoperișul căzut al casei sale

În urmă cu puțin timp, acoperișul unei anexe situate în localitatea Vulcan, s-a prăbușit sub greutatea zăpezii.  Un bărbat de 55 de ani a rămas prins sub  dărâmături. Pompierii petroșăneni au fost cei care au intervenit. La fața locului au fost folosite o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și containerul multirisc  precum și o autospecială a Gărzii de Intervenție Lupeni  cu modul de descarcerare și o […]

todayianuarie 27, 2023 505

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%