Actualitate

Grav accident produs aseară între Rapolt și Simeria

todayiulie 19, 2023 3865 5 2

Background
share close

Grav accident de circulație soldat aseară pe DJ 107A, la ieșirea din localitatea Rapoltu Mare, unde o ciută a sărit de pe terenul agricol lovind un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani. În momentul impactului, ciuta a  intrat și într-o bicicletă condusă de o femeie de 39 de ani, din comuna Rapoltu- Mare, conform informațiilor oferite de IPJ Hunedoara.

Femeia a fost preluată și transportată la spital, în urma vătămării corporale  fiind necesare investigații suplimentare.

„La data de 18 iulie 2023, ora 21:57, pe DJ 107A, la ieșirea din localitatea Rapoltu Mare, o ciută a sărit de pe terenul agricol situat pe partea dreaptă a sensului de mers Raport – Simeria lovind în săritură un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se deplasa regulamentar de la Rapolt spre Simeria, apoi a intrat în bicicleta condusă de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Rapoltu- Mare, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului din direcția Simeria– Rapolt.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat atât avarierea autoturismului și a bicicletei cât și vătămarea corporală a femeii care a fost preluată și transportată la spital, pentru investigații medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Ați văzut-o? Minoră căutată de poliție și de cei dragi

Azi, Poliția Municipiului Deva a fost anunțată de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, GACIU LĂCRĂMIOARA GEORGETA de 17 ani, a plecat din data de 08 iulie 2023 de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors până în prezent. La data plecării voluntare era îmbrăcată într-un tricou roz, blugi scurți de culoare albastru, iar în picioare o pereche de adidași negru cu alb. Semnalmente: […]

todayiulie 19, 2023 153 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%