Actualitate

Hoț prins după ce a furat bunuri de 11000 de lei

todayfebruarie 28, 2023 19

Background
share close

Tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, identificat şi reţinut preventiv de poliţiştii deveni. El a fost identificat ca autor al unui furt dintr-un apartament din Deva, unde a furat 3 telefoane, o consolă de jocuri și 330 de lei, prejudiciul total fiind de 11.000 de lei.

La data de 27 februarie 2023, în jurul orei 06:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în cursul nopții, persoane neidentificate au pătruns în apartamentul în care locuiește, situat în municipiul Deva (profitând de faptul că ușa de acces nu era asigurată, proprietarii fiind în interior) şi au sustras 3 telefoane mobile, o consolă de jocuri și 330 de lei (prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 11.000 de lei).

În cauză, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate şi a unei acţiuni, au identificat și au luat măsura reținerii, pe o durată de 24 de ore, a unui tânăr de 26 de ani, din Deva, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Participare orăștiană la un concurs național de matematică și fizică

Eleva Oproi Denisa-Florina din clasa a XII-a A de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie a participat, în perioada 24-26  februarie 2023, la a XXII-a ediție a Concursului Național Interdisciplinar de Matematică și Fizică „Vrănceanu-Procopiu”. Concursul, inclus în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către Ministerul Educației – 2023, s-a desfășurat la Colegiul Național „Ferdinand I” din Bacău. Eleva a fost coordonată la matematică de profesor Todoran Daniel – […]

todayfebruarie 27, 2023 93

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%