Actualitate

Hoți de mașini, prinși în flagrant de polițiștii din Simeria

todayoctombrie 31, 2022 246

Background
share close

Doi tineri din Simeria, care au sustras un autoturism, sunt cercetați acum de polițiștii hunedoreni pentru furt calificat.

Mașina era parcată pe o stradă din Simeria, când celor doi li s-a făcut chef de o plimbare. Patrula de poliție, care s-a deplasat cu operativitate la fața locului, a reușit prinderea în flagrant a celor doi, care fac acum obiectul cercetărilor poliţiştilor, după ce ar fi comis şi alte fapte de furt calificat a unor autoturisme şi furt în scop de folosinţă. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, mai ales că ambii tineri au mai fost reținuți pentru fapte similare.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ultima zi de actualizare a dosarelor pentru obținerea unei locuințe sociale

Astăzi este ultima zi de actualizare a dosarelor pentru devenii care au depus cereri pentru acordarea de locuințe sociale. Actualizarea dosarelor este necesară pentru a stabili lista de priorități cu solicitanții îndreptățiți să primească o locuință socială în anul 2023. Documentele actualizate se depun la sediul Direcției de Asistență Socială  Deva, biroul Fond Locativ până la orele 16:00. Lista documentelor necesare este publicată pe pagina internet a Primăriei Municipiului Deva. […]

todayoctombrie 31, 2022 26

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%