Social

Hunedoara: Bunică snopită în bătaie de un nepot, pentru bani

todayaugust 18, 2023 196

Background
share close

La 41 de ani, un bărbat din Hunedoara cere bani de telefon, cu pumnii. Acesta și-a bătut bunica în vârstă de 90 de ani pentru a nu i-a dat banii ca să își cumpere telefonul dorit. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, ieri dimineață bunica a depus plângere împotriva nepotului. Acesta s-a ales cu Dosar penal pentru violență în familie și ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii hunedoreni.

IPJ Hunedoara ne-a comunicat următoarele:

În data de 17 august 2023, în jurul orei 09:50, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie în vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, care a reclamat faptul că, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla acasă, nepotul său, în vârstă de 41 de ani, care locuiește împreună cu ea, a trezit-o din somn pentru a-i solicita o sumă de bani, în vederea achiziționării unui telefon mobil. Femeia a specificat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu nepotul său, deoarece nu a vrut să-i acorde acea sumă de bani, iar din acest motiv nepotul său s-a enervat și a început să îi adreseze injurii și a lovit-o. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.”

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Alexandru Todoran aduce iar aurul la Orăștie

România pe locul 1 în clasamentul țărilor participante la Olimpiada de Informatică a țărilor din Europa Centrală Elevii olimpici români participanți  la CEOI 2023 în Germania  au obținut patru medalii la această competiție. Singurul român de la un liceu de stat este Alexandru Todoran, elev la Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" din Orăștie, ceilalți trei elevi fiind de la un liceu privat. Rezultatele lotului românesc sunt: Locul I absolut și medalie […]

todayaugust 18, 2023 1927

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%