Actualitate

Orăștieni îndrăgostiți de fotbal

todaydecembrie 18, 2022 453

Background
share close

A III-a ediție a Campionatului de fotbal feminin a fost câștigată de echipa CFR Simeria. Acestea au câștigat meciurile cu o ploaie de goluri, tabela înregistrând: 4-0, 6-1, 6-0. La Campionatul de Old-boys, aflat la a VI-a ediție, a câștigat  echipa Zarandu Crîșcior. Orăștia a avut o echipă de Old-boys în competiție. La CFR Simeria, în echipa de fotbal feminin joacă și orăștianca Mădălina Probsdorfer.

Competițiile s-au desfășurat, în weekend, la Petroșani și au fost organizate de Asociația Județeană de fotbal Hunedoara.

Premierea câștigătorilor a fost făcută de decanul facultății din Hunedoara, Gelu Ovidiu Tirian.

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

40 kg de petarde confiscate! Comercianții ilegali s-au ales cu dosar penal

Astăzi, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara au identificat 3 persoane din municipiul Hunedoara și comuna Băcia care comercializau ilegal, articole pirotehnice. În urma a trei percheziții, au fost descoperite articole pirotehnice din categoriile F1, P1 și F2, care erau deținute și depozitate fără drept, în spații neautorizate, în vederea comercializării ilicite către publicul larg. 40 de kilograme de petarde au fost astfel descoperite, în […]

todaydecembrie 17, 2022 141

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%