Actualitate

I-ați văzut? Au fost dați dispăruți! Orice informație poate fi de ajutor autorităților

todayaprilie 20, 2023 369

Background
share close

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că BOTA AUREL, de 64 de ani, din judeţul Maramureş, a plecat în data de 16 aprilie 2023, în jurul orei  17:00, din satul Grădiștea de Munte, unde desfășura activități de exploatare a lemnului în cadrul unei societăţi comerciale și nu se poate lua legătura cu acesta (bărbatul nu are telefon mobil asupra sa). În momentul plecării de la vagonul unde acesta locuia temporar, bărbatul  purta ca articole vestimentare, probabil, o bluză de culoare maro, pantaloni din stofă, de culoare închisă și o pereche de papuci de casă de culoare închisă.

Semnalmente: înălțime 1, 65 m, 85 kg., ochi căprui, păr cărunt, mustață, nu are tatuaje sau alte semne particulare.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, la sediul Poliției Municipiului Lupeni s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că tatăl său, BOGDAN AUREL (foto), în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu (din Lupeni), în cursul lunii martie 2022, iar de atunci nu a mai revenit.

Femeia a declarat faptul că tatăl ei a informat-o la momentul plecării că va merge la „un prieten”, însă fără a-i spune cine este această persoană sau unde  locuiește. Aceasta a mai declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2022, s-a întâlnit întâmplător cu tatăl ei pe raza municipiului Lupeni, însă acesta a refuzat să o însoțească la domiciliu, iar de atunci și până în prezent nu a mai putut lua legătura cu el.

Totodată, femeia a mai declarat faptul că bărbatul obișnuia să părăsească domiciliul perioade mai lungi de timp, dar întotdeauna revenea.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate 60 kg, constituție robustă, păr alb, lung până la umeri, prins în coadă, ochi verzi, poartă mustață, iar în luna septembrie era îmbrăcat o geacă de fâș de culoare albastră, pantaloni negri și o șapcă gri (nu avea asupra lui  telefon mobil).

Din momentul primirii celor două sesizări, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor doi bărbaţi, care au fost daţi în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

 

Sursă: Comunicat IPJ Hunedoara

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Legea deputatului PNL Vetuța Stănescu a fost votată! Proprietarii terenurilor din zonele necooperativizate pot cere emiterea titlului de proprietate

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a votat legea inițiată de deputatul Vetuța Stănescu – președintele PNL Huendoara, prin care proprietarii terenurilor din zonele care nu au fost cooperativizate în perioada comunistă pot solicita comisiilor județene de fond funciar emiterea titlului de proprietate. ”În zonele necolectivizate evidențele de carte funciară și chiar registrele agricole nu reflectă situația corectă a proprietății asupra terenurilor din intravilanul și extravilanul acestor localități, iar […]

todayaprilie 20, 2023 884 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%