Actualitate

Iarna s-a întors la Sarmizegetusa. Peisaj de poveste în Munții Orăștiei

todaymartie 17, 2021 294 2 1

Background
share close

Ghioceii îmbrăcați în zăpadă în plină primăvară

”Până de curând părea că primăvara s-a instalat așa cum se cuvine în capitala dacilor. Iarna însă nu cedează din teritorii. Ghioceii gingași, care îi întâmpinau pe vizitatori la poarta de vest, au fost acoperiți de un strat gros de zăpadă.”, au scris reprezentanții Administrației Sarmizegetusa Regia pe o rețea de socializare.

Acces mai dificil din cauza stratului proaspăt de zăpadă

Totuși, odată cu stratul de zăpadă care s-a așezat zilele acestea în Munții Orăștiei, turiștii trebuie să aibă în vedere faptul că accesul spre atracția turistică va fi mai dificil, drept urmare reprezentanții administrației cetății îi sfătuiesc pe vizitatori să nu pornească la drum fără să fie echipați adecvat:

”Îi atenționăm pe cei care doresc să viziteze Sarmizegetusa Regia să aibă autoturismul echipat corespunzător pentru iarnă și să adapteze viteza la condițiile de drum. Situl arheologic este deschis pentru vizitare în fiecare zi, între orele 09.00 și 18.00. Va așteptăm să vă bucurați alături de noi de zăpadă și de frumusețea istoriei dacilor .”

Sursă foto: Facebook Administrația Sarmizegetusa Regia

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bărbat accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie

Neatenția, ploaia, și vizibilitatea redusă, cauzele evenimentului O femeie din comuna Mărtinești a accidentat aseară, 16 martie, în jurul orei 20, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Orăștie pe o trecere de pietoni din municipiu. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a bărbatului, care se află acum în afara oricărui pericol. Victima a traversat regulamentar Din primele cercetări se pare că victima a traversat strada regulamentar, cel […]

todaymartie 17, 2021 2261 4 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%