Actualitate

Identificați și reținuți tinerii care au jefuit sub amenințarea unui  cuțit, o sală de jocuri din Deva

todayianuarie 27, 2023 77

Background
share close

Au fost identificați și reținuți tinerii care au jefuit sub amenințarea unui  cuțit, o sală de jocuri din Deva.

Tâlhăria a avut loc, în noaptea de 23 ianuarie , iar cercetările i-au condus pe polițiștii deveni la Șelimbăr și Cristian, în județul Sibiu, unde au arestat pentru 24 de ore, doi tineri cu vârsta de 29 și respectiv 33 de ani.

În noaptea asaltului, tânărul de 29 de ani a intrat cu fața acoperită și a reușit să determine angajata să-i dea 8.700 de lei, bani care proveneau din încasări. El a beneficiat de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat.

Cei doi sibieni au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi, în cursul acestei zile, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu la locomotiva unui tren care transporta 22 de vagoane cu biocombustibil lichid

Aseară, pompierii petroșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de marfă. Acesta se deplasa pe relația Petroșani - Deva, iar în cele 22 de vagoane ale garniturii se transporta biocombustibil lichid.   14 pompieri s-au deplasat la locul solicitării, mai precis la ieșirea din stația Triaj Petroșani, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Locomotiva trenului era inundată cu fum […]

todayianuarie 27, 2023 47

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%