Actualitate

IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI. Tragedie într-o grădină din Pricaz. Un barbat a murit.

todaymartie 31, 2021 2702 20

Background
share close

Piciorul victimei a fost amputat de un motocultor

Pompierii Detaşamentului Orăştie au intervenit astăzi (31 martie) la un accident mortal produs pe un câmp din Pricaz. Un bărbat de 54 de ani, din comuna Beriu a suferit o amputaţie parţială a unui picior după ce motocultorul pe care il manevra l-a prins în angrenajul de săpat. Pompierii specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au găsit victima, care sângera abundent, în stop cardio-respirator.

Medicii nu au mai putut face nimic

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean cu medic susţinut de paramedicii SMURD au efectuat manevre de resusucitare şi au încercat stabilizarea victimei. Eforturile lor au rămas, din păcate, fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

Bărbatul s-a stins sub privirile vecinilor

Din primele informații bărbatul era, se pare, în vizită la rude. Acolo s-ar fi apucat de treabă, însă o clipă de neatenție s-a dovedit fatală. Vecinii au fost cei care au alertat echipajele de intervenție și tot aceștia au subliniat ulterior promptitudinea intervenției. Din păcate nu a fost suficient, bărbatul s-a stins în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-l ține în viață. Martorii spun că acesta a fost conștient până la sosirea echipajelor de intervenție.

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Activitatea Goscom intervine pentru reluarea furnizării apei potabile la Orăștioara

Activitatea Goscom încearcă rezolvarea problemei În cursul zilei de ieri, Activitatea Goscom SA a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile în satele Costești, Orăștioara de Sus, Ludești și Bucium. Pârâul Valea Rea a avut o turbiditate ridicată din cauza topirii zăpezilor, ceea ce a făcut ca Stația de apă Costești și rezervorul de înmagazinare a apei Orăștioara de Sus să nu mai poată asigura apa potabilă pe rețele. Reprezentanții […]

todaymartie 31, 2021 298 3 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%