Actualitate

În această dimineață, accident cu victime între Turdaș și Pricaz

todaynoiembrie 22, 2022 994 3

Background
share close

Între localitățile Turdaș și Pricaz a fost anunțat un accident de circulație.  Forțe ale Detașamentului de Pompieri Orăștie au intervenit de urgență cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și cu un echipaj SMURD.

La fața locului s-a constatat că în urma accidentului au rezultat patru victime, neîncarcerate, care au suferit politraumatisme și au fost transportate la Serviciul de Urgențe a Spitalului Municipal din Orăștie.

Pompierii au acționat de asemenea, pentru asigurarea masurilor specifice în astfel de cazuri, pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

  • cover play_arrow

    În această dimineață, accident cu victime între Turdaș și Pricaz radiocolor

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cu cât crește punctul de pensie. Primul ministru a anunțat decizia!

În ședința Coaliției de guvernare, care a avut loc în această seară, s-a luat decizia privind creșterea pensiilor. Primul-ministru Nicolae Ionel Ciucă a anunțat că, pentru pensiile pe contributivitate, s-a decis creșterea punctului de pensie cu 12,5% începând cu data de 1 ianuarie 2023. Noua valoare a acestuia va fi, astfel, de 1.784 de lei. Și nu sunt singurele măsuri stabilite. "Anul viitor vom continua acordarea unui sprijin țintit pentru […]

todaynoiembrie 21, 2022 113 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%