Actualitate

In această seară, accident rutier la Beriu

todayoctombrie 26, 2022 2461 8

Background
share close

În această seară s-a produs un accident rutier pe raza localității Beriu. Un bărbat de 30 de ani din comuna Turdaș care conducea un moped pe DJ 705 A, dinspre Costești- Orăștie a lovit un alt bărbat de 58 de ani din Beriu.

Din primele constatări ale Polițiștilor Municipiului Orăștie, victima s-ar fi angajat în traversarea străzii  fără să se asigure. În urma impactului,  conducătorul  moped-ului a părăsit partea carosabilă în stânga sensului de deplasare și a lovit un autoturism care se afla parcat în afara părții carosabile.

Ambele persoane implicate în acest accident au suferit răni și au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lucian Heiuș câștigă procesul cu fostul lider de sindicat de la Mintia, Cristian Iștoc, pentru postările de pe Facebook!

Mai multe postări de pe Facebook cu caracter defăimător, care conțineau expresii jignitoare, l-au adus pe Cristian Iștoc - președintele Sindicatului ”Solidaritatea Hunedoreană”, în situația de a fi condamnat la plata sumei de 10.000 de lei cu titlu de daune morale către actualul președinte al ANAF, Lucian Heiuș. Instanța a reținut că a fost ”încălcat dreptul reclamantului la demnitate, onoare, reputație si imagine”. Procesul civil a fost soluționat în primă […]

todayoctombrie 26, 2022 231 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%