Actualitate

În Orăștie fără numere de înmatriculare

todayaugust 1, 2022 714

Background
share close

A pus în pericol circulaţia rutieră    

         În data de 30 iulie 2022, ora 10:40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie au oprit pe strada Târgului din municipiul Orăștie, o autoutilitară care nu avea montate plăcuțele de înmatriculare, aceasta fiind condusă de către în bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Sohodol, judeţul Alba.

         În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, autoutilitara nu este înmatriculată în circulație fiind încredințată spre a fi condusă pe drumurile publice de către un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Turdaş, judeţul Hunedoara.

         În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui auto neînmatriculat.

foto: arhiva

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Schimbări în Organizația PNL din Orăștie

Alegerea președintei Organizației Femeilor Liberale și a președintelui Organizației de Seniori, ambele  din Municipiul Orăștie, a adunat liberalii orăștieni, ieri,  la sediul partidului. Andreea Carașcă a fost votată, în unanimitate, să conducă femeile liberale, după o perioadă de interimat și după ce înainte a condus Organizația Tineretului Liberal din Orăștie. Consilierul local Suciu Ilie a primit  votul seniorilor liberali, el fiind unul din fondatorii organizației  din Orăștie. Alături de președintele […]

todayiulie 31, 2022 321 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%