Actualitate

În Petroșani, incendiu într-un apartament declanșat de o lumânare nesupravegheată

todaynoiembrie 13, 2022 34

Background
share close

În această dimineață, pompierii petroșăneni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc din municipiul Petroșani.

Timpul de răspuns al echipajelor operative a fost unul foarte scurt și astfel incendiul care se manifesta în dormitorul apartamentului a fost localizat în mai puțin de 5 minute, fără a fi afectate locuințele  învecinate.

 

Nu au existat victime și nici locatari pentru care să se impună evacuarea din bloc.

 

La misiune au participat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara de lucru la înălțime, precum și un echipaj SMURD.

 

Cauza probabilă a declanșării incendiului a fost o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

 

INFORMARE PREVENTIVĂ!

 

* Dacă utilizați lumânări sau candele, asiguraţi-vă că acestea sunt poziționate vertical şi că sunt fixate într-un suport special destinat.

 

* Nu lăsaţi lumânările sau candelele aprinse dacă trebuie să părăsiţi încăperea. Cel mai bine este să le stingeţi pentru a evita producerea unui incendiu în lipsa dumneavoastră.

 

* Amplasaţi întotdeauna lumânările sau candelele pe o suprafaţă netedă rezistentă la căldură.

 

* Nu amplasaţi lumânările sau candelele aprinse aproape de tot ceea ce se poate aprinde uşor (mobilier, perdele, ziare).

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident în Petroșani provocat de un tânăr fără permis

În această noapte, un bărbat de 36 de ani din Petroșani a acroșat un alt autoturism condus de un bărbat de 55 de ani care se deplasa regulamentar în aceeași direcție de mers. La fața locului a fost solicitat un echipaj de poliție. În urma verificărilor, poliţiştii aparținând secției de Poliție a Municipiului Petroșani au constatat că autorul accidentului nu poseda permis de conducere, iar alcoolemia a fost de 1.19 […]

todaynoiembrie 13, 2022 39

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%