Actualitate

În primele 6 luni ale anului, 451 de autovehicule verificate de RAR

todayoctombrie 24, 2022 60

Background
share close

În primele 6 luni ale anului, în județul Hunedoara au fost verificate, 451 de vehicule de către Registrul Auto Român. Dintre acestea, 11,53% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 2 prezentau pericol iminent de accident. Din totalul autovehiculelor oprite, în 1,58% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării și 2,44% aveau ITP fals, expirat sau anulat.
În urma controalelor mixte desfășurate de Registrul Auto Român și Poliția Rutieră, în județul Hunedoara au fost aplicate 61 de amenzi contravenționale și au fost retrase 60 de certificate de înmatriculare.
La nivel național pe aceeași perioadă de 6 luni 37.573 de vehicule au fost verificate din punct de vedere Tehnic de către Registrul Auto Român. În urma controalelor, inspectorii RAR au constatat că 45,73% dintre acestea aveau deficiențe tehnice majore și periculoase, motiv pentru care au fost declarate neconforme.
Cele mai multe neconformități au fost constatate la: instalația electrică de iluminare-semnalizare, emisiile poluante, punți, jante, anvelope și suspensie, parbriz, geamuri laterale, lunetă. Neconformități la sistemul de frânare au fost depistate la 5,50% dintre vehiculele controlate şi în 1,71% din cazuri au fost constatate probleme la sistemul de direcţie.
În urma controalelor mixte desfăşurate de RAR şi Poliţia Rutieră, pe parcursul primelor șase luni ale anului 2022, au fost aplicate 12.869 de sancțiuni, au fost retrase 10.829 de certificate de înmatriculare, au fost imobilizate 121 de vehicule și 181 ITP-uri au fost anulate.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Socoteala de acasă i-a dat pe mâna poliției

În noaptea de 22/23 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, au reușit prinderea în flagrant a doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 si 38 de ani, din municipiul Hunedoara. Bărbații cunoșteau faptul că proprietara locuinței din municipiul Hunedoara, este plecată din ţară și bănuind că la această locație ar fi o sumă importantă de bani, prin forțarea și escaladarea unei ferestre de la parterul […]

todayoctombrie 24, 2022 101

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%