Actualitate

Încă 3 proiecte ale Primăriei Hațeg au fost aprobate la finanțare pe PNRR

todaynoiembrie 3, 2022 38

Background
share close

Încă 3 proiecte depuse de Primăria orașului Hațeg pe Programul Național de Redresare și Reziliență au fost aprobate la finanțare de Ministerul Dezvoltării.

Este vorba despre proiecte ce vizează obiective importante pentru oraș și hațegani”, a precizat primarul orașului Hațeg, Adrian Pușcaș.

Astfel, proiectul care prevede ”Renovare clădire publică – Școala Ovid Densusianu, str.Piața Unirii, oraș Hațeg”, are valoarea de 5.546.835,35 lei, iar investiția vizează reabilitarea clădirii în vederea creșterii eficienței energetice și creșterea gradului de confort interior. Al doilea proiect se referă la “Digitalizarea orașului Hațeg prin dezvoltarea infrastructurii ITS/alte infrastructuri TIC”, în valoare de 2.929.006,50 lei.

Investiția își propune să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor prin implementarea unei infrastructuri ITS/TIC modern, de ultimă generație prin achiziționarea unor sisteme integrate de management și echipamente TIC. Aceste sisteme integrate de management, echipamente ITS și echipamente TIC vor deservi locuitorilor și funcționarilor publici din cadrul UAT Orașul Hațeg, scopul fiind eficientizarea și buna desfășurare a activităților administrative în folosul comunității.

Alte aproape 660.000 de lei sunt alocate pentru proiectul Renovare clădire publică: Muzeul Țării Hațegului – str. Florilor, oraș Hațeg”. Investiția vizează renovarea energetică moderată a clădirii, renovare care va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară”, a explicat primarul.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

La Pui, un bărbat de 35 de ani a fost reținut preventiv sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare. Marți seara, acesta a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Hațeg, escaladând gardul casei mamei sale și adresându-i acesteia amenințări. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare, ieri în urma probatoriului […]

todaynoiembrie 3, 2022 11

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%