Actualitate

Încă un obiectiv realizat al autorităților locale din comuna Șoimuș

todayaprilie 19, 2023 88

Background
share close

Rețeaua de apă în comuna Șoimuș e pregătită pentru a fi predată către ApaProd. Sfintele Sărbători de Paști a fost momentul ales de autoritățile locale pentru a finaliza proiectul în folosul locuitorilor din satele Sulighete, Fornădie și Căinelu de Jos.

Primăria și Consiliul Local Șoimuș s-au implicat intens pentru implementarea proiectului care vizează extinderea rețelei de apă potabilă, astfel la patru luni de la predarea lucrărilor la rețeaua de canalizare din Bălata și Boholt, ApaProd mai preia un proiect finalizat.

 

”Rețeaua este funcțională, felicitări angajaților SC SOIM CONS SRL, societatea Consiliului Local, pentru implicare. Urmează predarea rețelei către SC ApaProd SA, operatorul local, pentru a face contractele cu populația. Acum patru luni am predat rețeaua de canalizare în satul Bălata și Boholt”, a declarat Mihai Gabriel Irimie, primarul comunei Șoimuș.

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Olimpiada Națională de Religie organizată zilele acestea la Deva

Olimpiada Națională de Religie – cultul Ortodox, clasele V-VIII se desfășoară în perioada 19-22 aprilie, la Deva. Organizatorii acestei ediții sunt  Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în parteneriat cu Ministerul Educației – Direcția Generală Învățământ Preuniversitar, Consiliul Județean Hunedoara, Primăria Municipiului Deva, Primăria Municipiului Hunedoara, Episcopia Devei și Hunedoarei. „În acest an școlar, pentru etapa națională a Olimpiadei de religie – cultul Ortodox, s-au calificat 313 de elevi de excepție din […]

todayaprilie 19, 2023 92

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%