Actualitate

Încă un pas important bifat de Uzina Mecanică Orăștie în colaborarea cu cel mai mare producător de vagoane!

todayoctombrie 5, 2023 1406

Background
share close

Uzina Mecanică Orăștie face pași importanți înainte și își diversifică activitatea. Totul în favoarea societății și, mai ales, a angajaților de aici, grație unui management implicat.

Astfel, recent au fost obținute toate certificările necesare pentru a avea dreptul de a produce piese pentru industria feroviară. Aceste certificări sunt: ISO 9001:2015, ISO 3834-2:2021 și EN15085-2:2020 – fabricația vehiculelor de cale ferată și a componentelor acestora.

Obținerea acestor certificări, care se acordă doar după îndeplinirea unor cerințe stricte, reprezintă o nouă dovadă a managementului performant al echipei administrative a Uzinei Mecanice Orăștie – director general Ovidiu Vlad.

Toți pașii aceștia pe care îi facem sunt pentru colaborarea cu cel mai mare producător de vagoane de marfă din lume – ARI GREENBRIER EUROPE. Ne dorim continuitatea și diversificarea activității, locuri de muncă sigure pentru angajații noștri și un venit al salariilor aliniat vremurilor în care trăim, motiv pentru care suntem pregătiți să ne specializăm permanent și să ne adaptăm exigențelor actuale de calitate si securitate în muncă”,a explicat directorul general al UMO, Ovidiu Vlad.

Astra Rail Industries are trei fabrici în România: Astra Vagoane, Turnu Severin (ARI Severin) și Caracal (ARI Caracal). Istoria fabricii de la Arad a început acum 132 de ani, cele trei fabrici se întind pe 357.000 de metri pătraţi, au o capacitate de producţie de 5.000 de vagoane de marfă pe an, peste 2.000 de angajați in Romania.
Totodată, ARI este prezent cu mai multe fabrici  în SUA, Canada, Mexic și are cea mai mare capacitate de producție din Europa.

Carmen COSMAN – PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Echipei Munților Curați”: Jandarmeria ne invită să curățăm împreună munții

𝐏𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟓 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐉𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐦𝐞𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐌𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐞, 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐮𝐫𝐚̆𝐭̦𝐚̆𝐦 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐦𝐮𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐮𝐧𝐨𝐚𝐢𝐞! O ocazie specială în care putem face ceva minunat pentru mediul înconjurător și pentru a reda frumusețea munților noștri. Te poți alătura echipei jandarmilor montani și poți deveni parte a acestei acțiuni voluntare, pentru un mediu mai curat și sănătos. La nivelul județului nostru, Jandarmeria Hunedoara va organiza o acțiune de ecologizare […]

todayoctombrie 4, 2023 43

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%