Actualitate

Incendiu cu pagube însemnate la Lupeni- 30 de persoane s-au autoevacuat

todaymai 3, 2023 54

Background
share close
Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață într-un imobil din Lupeni. 30 de persoane s-au autoevacuat. Puțin înainte de ora 8, pompierii au reușit să lichideze incendiul.
Cauza producerii incendiului anunțată de pompieri a fost un scurtcircuit la instalația electrică a imobilului. În urma incendiului acoperișul imobilului a fost distrus.
Misiunea a fost îndeplinită de către pompierii detașamentului Petroșani cu 3 echipaje de stingere. În sprijinul lor au mai intervenit un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
Galerie media:

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

3,87 % este rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Hunedoara pentru luna martie

În luna martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara erau înregistraţi 6.016 șomeri (din care 3.201 femei), rata șomajului fiind de 3,87 %. Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 3,91 %, în această lună acest indicator a înregistrat o scădere cu 0,04. Din totalul de 6.016 persoane înregistrate în evidenţele AJOFM Hunedoara, 1.852 erau beneficiari de indemnizaţie de şomaj, iar 4.164 erau […]

todaymai 3, 2023 54

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%