Actualitate

Incendiu de proporţii la Simeria. Un nor gros de fum s-a ridicat deasupra oraşului (VIDEO+FOTO)

todayaprilie 21, 2021 676 4

Background
share close

Focul a izbucnit într-un centru de colectare a fierului vechi

Incendiu de proporţii, cu degajare mare de fum, într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria.
Echipe de intervenţie, alcătuite din 23 de pompieri specializaţi în stingerea incendiilor, din cadrul Detaşamentelor Deva şi Hunedoara au acţionat cu 4 maşini cu capacitate mare şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul pompierii au constatat că arderea se manifesta la caroserii auto dezafectate depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi.

Gradul de poluare, îngrijorăror. A fost notificată Garda de Mediu

Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu în vederea stabilirii gradului de poluare în urma incendiului.
Deoarece norul de fum nu a fost direcţionat de curenţii de aer spre zonele locuite nu s-a impus avertizarea populaţie prin intermediul Ro-Alert.
În aproximativ o jumătate de oră de la declanşarea misiunii de stingere, pompierii au reuşit limitarea incendiului.
După finalizarea operaţiunilor de lichidare a incendiului se va stabili o cauză probabilă de generare a acestuia.
ISU Hunedoara
VIDEO:

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Telenovela viceprimarului Orăștiei, departe de a se fi terminat

Orăștia rămâne în continuare fără viceprimar Telenovela viceprimarului continuă la Orăștie. După câteva luni în care municipiul Orăștie nu a avut viceprimar, astăzi, 20 aprilie 2021, în ședința Consiliului local Orăștie ce a început la ora 13:00, ar fi trebuit să fie dezbătut proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului, lucru ce nu s-a mai întamplat. Primarul Ovidiu Bălan, inițiatorul proiectului de hotărâre, a propus retragerea acestuia de pe ordinea […]

todayaprilie 20, 2021 1948 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%