Actualitate

Incendiu în prima zi a anului la o casă în Gudinești

todayianuarie 1, 2023 119

Background
share close

În această dimineață, pompierii Secției Ilia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, în localitatea Gudinești, comuna Zam, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o gospodărie. Cauza incendiului anunțată de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, conform primelor cercetări, au fost scânteile sau jarul  dintr-o afumătoare.

La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, ardeau violent anexele gospodăriei, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la casa învecinată.

Pompierii au stins incendiul în limitele găsite și în aceste momente acționează pentru îndepărtarea efectelor negative generate de incendiu.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Simeria! Bătrânică de 89 de ani lovită pe trecerea de pietoni

Accident rutier în Simeria, pe DN 7, soldat cu victime omenești. Totul s-a petrecut astăzi, puțin înainte de ora 12:00. Un șofer din Deva, de 73 de ani nu a acordat prioritate și  a lovit o femeie de 89 de ani care la momentul producerii accidentului se afla pe trecerea de pietoni.  Într-un comunicat, Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara ne-a informat că: „La data de 28 decembrie 2022, ora 11:44, […]

todaydecembrie 28, 2022 231

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%