Actualitate

Incendiu în Vulcan, într-o hală cu deșeuri compactate de mase plastice

todaynoiembrie 4, 2022 69

Background
share close

 

În această seară, a avut loc un incendiu în interiorul unei foste hale, din municipiul Vulcan. După alerta primită la numărul de urgență 112, pentru misiune au fost alocate de urgență o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Petroșani, precum și echipajul SMURD Vulcan.

La fața locului, pompierii au constatat că era vorba de un incendiu care a cuprins deșeuri compactate de mase plastice, pe o suprafață  de 50 mp. La operațiunea de stingere a incendiului, în sprijinul pompierilor petroșăneni a fost adus un buldozer, la locul evenimentului fiind prezenți și doi reprezentanți ai Primăriei Vulcan.

Întrucât acest tip de incendiu se manifesta cu degajare mare de fum toxic rezultat în urma arderii deșeurilor, a fost sesizată Garda de Mediu  și doi inspectori au ajuns imediat la locul intervenției.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Piste de biciclete, amenajate cu fonduri europene la Orăștie

Locuitorii municipiului Orăștie vor beneficia de piste moderne de biciclete, amenajate cu fonduri europene pe Planul Național de Redresare și Reziliență. Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat la finanțare încă două proiecte pentru municipiul Orăștie. Ambele au fost depuse pe Componenta C10 - Fondul Local și este vorba despre „Amenajare pistă de biciclete în Municipiul Orăștie, județul Hunedoara” în valoare totală de 5.166.767,47 lei cu TVA, respectiv  ,,Sisteme […]

todaynoiembrie 4, 2022 27 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%