Actualitate

Incendiu în Vulcan- o minoră de 15 ani a făcut atac de panică

todaymartie 26, 2023 52

Background
share close

Un grav incendiu a avut loc azi, în Vulcan. Un apartament situat la etajul 10 a fost cuprins de flăcări.

În momentul producerii incendiului, în locuință se afla o minoră de 15 ani care a reușit să scape cu ajutorul vecinilor. Ea a avut nevoie de intervenția medicilor deoarece a suferit un atac de panică.

Incendiul a fost lichidat cu ajutorul pompierilor din Petroșani.

 

La locul solicitării, s-au mobilizat de urgență pompierii Detașamentului Petroșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și echipajul SMURD Vulcan. 

Forțele operative sosite la fața locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând și ușa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum și în interiorul locuinței.

În momentul producerii evenimentului, în apartament se afla o minoră în vârstă de 15 ani, care a fost ajutată de către vecini să se autoevacueze.

Aceasta a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, care a acționat în sprijin. 

În timpul intervenției, alți doi locatari, cu probleme locomotorii, au fost evacuați de la etajul 8, de către echipajele operative.

Salvatorii au lichidat prompt incendiul, fără a fi afectate alte apartamente,” ne-a comunicat ISU Hunedoara.

Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită.

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Doljean dat în urmărire prins „fluierând” pe drum ca în biserică

Bărbat din Dolj care se sustrăgea măsurii arestării preventive, a fost depistat de jandarmi în municipiul Hunedoara. Vineri, un bărbat de 40 de ani pe al cărui nume era emis un mandat de arestare pentru furt calificat a fost surprins de către o echipă de jandarmi, încălcând ordinea și liniștea publică. La vederea jandarmilor a încercat să fugă, atât el, cât și femeia de 20 de ani din Brașov care […]

todaymartie 26, 2023 85

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%