Actualitate

Incendiu într-un apartament in Lupeni. Victimă a căzut o cățelușă afectată de fumul dens

todaynoiembrie 15, 2023 24

Background
share close

Un incendiu, a avut loc în această dimineață la Lupeni. Totul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric produs în baia unui apartament. Ajunși la fața locului, pompierii au acționat rapid, stingând incendiul. În locuință aceștia au mai găsit două cățelușe, afectate de fumul dens. Una dintre cele două cățelușe, din păcate, în pofida eforturilor nu a putut fi salvată.

În urmă cu puțin timp, pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu un echipaj SMURD în localitatea Lupeni, unde a fost anunțat un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc situat pe aleea Castanilor.

La fața locului, echipajele operative au lichidat cu promptitudine incendiul care se manifesta în baia apartamentului și care cel mai probabil s-a produs în urma unui scurtcircuit electric.

Proprietarul s-a autoevacuat la timp și nu a necesitat asistență medicală.

În timpul intervenției, salvatorii au găsit în locuința inundată cu fum două cățelușe de talie mică pe care le-au evacuat de urgență.

Din păcate, în pofida eforturilor făcute de pompieri, una dintre acestea nu a mai putut fi salvată. Cealaltă se află acum în afara oricărui pericol.

 

 

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Sport

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, are loc prima ediție a Cupei Palia Orăștie la Șah Rapid

În această sâmbătă, 18 noiembrie, are loc la Orăștie prima ediție a Cupei Palia Orăștie la Șah Rapid. Organizator este Clubul de Șah Mentor, condus de antrenorul de șah Mihai Iosif. Sâmbătă evenimentul se va desfășura la sediul restaurantului Curtea Leilor, unde se așteaptă participarea a cel puțin 50 de copii și pasionați de sportul minții. Radio Color este partener media în acest eveniment.     Cosmina Prața

todaynoiembrie 14, 2023 53 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%