Actualitate

Incendiu la Aninoasa! Patru victime printre care și o fetiță de doi ani

todayianuarie 3, 2023 49

Background
share close

O fetiță de 2 ani a ajuns în această dimineață, la Spitalul Municipal din Petroșani, victimă a unui incendiu dezlănțuit într-un apartament din Aninoasa. Ea, împreună cu mama ei, a fost transportată cu arsuri ușoare la față și  membrele superioare și inferioare. Victime ale aceluiași incendiu au mai fost 2 adulți care au necesitat îngrijiri medicale, fiind de asemenea, primiți de Serviciul de Urgență al Spitalului Municipal Petroșani.

Pentru stingerea focului, au intervenit pompierii Detașamentului Petroșani care au reușit să lichideze incendiul ce a cuprins un apartament din Aninoasa. Din cauza pericolului provocat de incendiu, aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat.

Cauza probabilă a incendiului a fost utilizarea lichidelor inflamabile pentru aprinderea focului.

[AUDIO] Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Hunedoara, Roxana Mateuț

  • cover play_arrow

    Incendiu la Aninoasa! Patru victime printre care și o fetiță de doi ani radiocolor

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Câți bani primesc administrațiile publice locale de la Consiliul Județean

Peste 38 de milioane de lei a avut la dispoziție Consiliul Județean Hunedoara din cota de 6% din impozitul pe venit estimat a fi încasat la bugetul de stat pe anul 2023. Sumele vin de la Guvern și ajung, prin intermediul CJ Hunedoara, care le repartizează, la administrațiile publice locale. Cea mai mare parte a sumei a ajuns la comune, respectiv 21,676 milioane de lei, conform împărțirii făcute de conducerea […]

todayianuarie 3, 2023 82

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%