Actualitate

Incendiu la Brad produs în această dimineață

todaynoiembrie 11, 2022 114

Background
share close

În urmă cu puțin timp, forțe și mijloace din cadrul Secției de Pompieri Brad au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Brad. La fața locului, pompierii sosiți pentru intervenție au constatat faptul că incendiul a cuprins întregul balcon al apartamentului situat la etajul 2 al imobilului, iar din cauza cantității mari de materiale combustibile depozitate în zona respectivă, arderea se manifesta violent, cu mare degajare de fum.

Intervenția promptă a pompierilor brădeni a făcut ca incendiul să fie lichidat la timp, evitându-se propagarea acestuia la apartamentele învecinate.

În momentul declanșării incendiului nu era nimeni prezent în locuința cuprinsă de flăcări și nu au existat nici alți locatari care să necesite asistență medicală.

Pentru misiune au fost alocate două autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Marea evaziune fiscală nu stă lângă merele unui mic producător agricol

În cadrul conferinței de presă organizată azi, președintele ANAF, Lucian Heiuș a denunțat abuzul a doi funcționari din cadrul serviciului Agenției Naționale de Administrare Fiscală, din Deva care au amendat cu 30.000 de lei mici producători agricoli. De la 1 noiembrie, directorul ANAF Deva a fost schimbat din funcție pentru acest incident, dar și pentru mai multe abateri, după cum a anunțat președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș. […]

todaynoiembrie 11, 2022 347 3 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%